Kenyataan Keputusan Sebutharga

Search:
NO. SEBUTHARGA
NAMA PEROLEHAN / BUTIRAN TAWARAN SEBUTHARGA
NO. SEBUTHARGA NAMA PEROLEHAN / BUTIRAN TAWARAN SEBUTHARGA
USIM/SH/B/B 10/2012 KERJA-KERJA MEMBEKAL PERABOT LOOSE JENIS FABRIC DI BANGUNAN FAKULTI SAINS & TEKNOLOGI UNTUK UNIVERSITI SAINS ISLAM MALAYSIA
USIM /SH/P/B 6/2012 TAWARAN MEMBELI KENDERAAN TERPAKAI USIM SEPERTI KEADAAN SEDIA (as is where is basic)- Proton Perdana 2.0 V6(A) - WJK 9450.
USIM/SH/P/B5/2013 PERKHIDMATAN PENYELENGGARAAN LANDSKAP SELAMA 24 BULAN DI ZON C ( FAKULTI KEPIMPINAN DAN PENGURUSAN DAN FAKULTI SYARIAH DAN UNDANG-UNDANG DAN ZON D ( DEWAN KULIAH PUSAT, PUSAT TEKNOLOGI MAKLUMAT, PUSAT KEMUDAHAN PELAJAR, TANAMAN KOMPLEKS SUKAN, BANGUN JABATAN PEMBANGUNAN DAN PENGURUSAN FASILITI DAN TANAMAN TEPI JALAN ) DI UNIVERSITI SAINS ISLAM MALAYSIA, BANDAR BARU NILAI, N.SEMBILAN DARUL KHUSUS.
USIM/SH/P/B3/2013 PERKHIDMATAN PENYELENGGARAAN PADANG BOLASEPAK PAVILLION, PADANG HOKI, PADANG BOLASEPAK A DAN B KUARTERS KAKITANGAN USIM DAN KAWASAN SEKITAR SELAMA 12 BULAN DI UNIVERSITI SAINS ISLAM MALAYSIA, BANDAR BARU NILAI, N.SEMBILAN DARUL KHUSUS
USIM/SH/P/B2/2013 PEROLEHAN, PEMASANGAN, PENGUJIAN, PENTAULIAHAN, LATIHAN DAN PEMANTAUAN PERKHIDMATAN SERTA PENYELENGGARAAN SISTEM PERGERAKAN BAS UNIVERSITI SAINS ISLAM MALAYSIA (USIM) MENGGUNAKAN TEKNOLOGI GPS.
USIM/SH/P/B 38/2012 PERKHIDMATAN PEMBERSIHAN DAN PENCUCIAN DI BANGUNAN PERPUSTAKAAN, SETOR PUSAT, BENGKEL KENDERAAN, RUMAH TAMU DAN CENTRE UTILITY BUILDING (CUB), UNIVERSITI SAINS ISLAM MALAYSIA, BANDAR BARU NILAI, NEGERI SEMBILAN.
USIM/SH/P/B 31/2012 PERKHIDMATAN PEMBERSIHAN DAN PENCUCIAN DI BANGUNAN FAKULTI EKONOMI DAN MUAMALAT, PUSAT KOMERSIL DAN DATARAN SELERA, UNIVERSITI SAINS ISLAM MALAYSIA, BANDAR BARU NILAI, NEGERI SEMBILAN.
USIM/SH/P/B 30/2012 PERKHIDMATAN PEMBERSIHAN DAN PENCUCIAN BANGUNAN HAL EHWAL PELAJAR DAN PUSAT KESIHATAN, PUSAT TEKNOLOGI MAKLUMAT, KOMPLEKS SUKAN TUANKU NAJIHAH, BALAI PENGAWAL, KOMPLEKS SUKAN, KIOSK DAN FOLLIES, UNIVERSITI SAINS ISLAM MALAYSIA, BANDAR BARU NILAI, NEGERI SEMBILAN.
USIM/SH/P/B 11/2012 MENENUN, MENJAHIT, MEMBUAT, MEMBEKAL DAN MENGHANTAR SET JUBAH PENGERUSI LPU, NAIB CANSELOR, IJAZAH KEHORMAT (DOKTOR FALSAFAH), SARJANA DAN SARJANA MUDA BAGI KONVOKESYEN KE-10 UNIVERSITI SAINS ISLAM MALAYSIA.
USIM/SH/K/B5/2013 KERJA-KERJA SERVIS DAN PENYELENGGARAAN SECARA BERJADUAL UNTUK TEMPOH 12 BULAN DAN PEMBAIKAN KECIL BAGI SISTEM MEKANIKAL DI BANGUNA ZON1 UNIT KEJURUTERAAN MEKANIKAL, USIM.