Kenyataan Keputusan Sebutharga

Search:
NO. SEBUTHARGA
NAMA PEROLEHAN / BUTIRAN TAWARAN SEBUTHARGA
NO. SEBUTHARGA NAMA PEROLEHAN / BUTIRAN TAWARAN SEBUTHARGA
USIM/SH/K/B 4/2012 KERJA-KERJA PENYELENGGARAAN PERALATAN GENSET DAN JUGA KERJA-KERJA DISKRIMINASI BAGI SISTEM PERLINDUNGAN PEPASANGAN ELETRIK VOLTAN TINGGI DI KAMPUS TETAP USIM, BANDAR BARU NILAI, N. SEMBILAN.
USIM/SH/K/B 30/2012 KERJA-KERJA SERVIS DAN PENYELENGGARAAN SECARA BERJADUAL UNTUK TEMPOH 24 BULAN DAN PEMBAIKAN KECIL ALAT SISTEM VAKUM PAM, PEMAMPAT UDARA(AIR COMPRESSOR) DAN HYDRO PNEUMATIK PAM UNTUK FAKULTI PERGIGIAN DI PANDAN INDAH, UNIVERSITI SAINS ISLAM MALAYSIA.
USIM/SH/K/B 3/2012 KERJA-KERJA PEMBAIKAN KEBOCORAN BUMBUNG RATA DAN BUMBUNG SERTA KERJA-KERJA YANG BERKAITAN DI BANGUNAN PUSAT TEKNOLOGI MAKLUMAT, BANGUNAN HAL EHWAL PELAJAR, BANGUNAN PERPUSTAKAAN DAN BANGUNAN DATARAN SELERA, UNIVERSITI SAINS ISLAM MALAYSIA, BANDAR BARU NILAI, NEGERI SEMBILAN.
USIM/SH/K/B 25/2012 KERJA-KERJA PENYELENGGARAAN ELEKTRIK DAN PEMBAIKAN KEROSAKAN LAMPU DI STADIUM TERTUTUP NILAI, BNDR BARU NILAI, N.SEMBILAN
USIM/SH/K/B 24/2012 KONTRAK KERJA-KERJA PENYELENGGARAAN KEMUDAHAN SISTEM PROJEKSI BAGI BILIK-BILIK, DEWAN-DEWAN KULIAH, BILIK MESYUARAT, BILIK SEMINAR, DEWAN SENAT DAN BILIK-BILIK YANG BERKAITAN (OPERASI/PENYELENGGARAAN PENCEGAHAN) UNTUK TEMPOH 12 BULAN DI USIM.
USIM/SH/K/B 23/2012 KERJA-KERJA MENCUCI DAN MEMBERSIHKAN KAWASAN TASIK 1 DAN 2 SERTA KERJA-KERJA YANG BERKAITAN DI UNIVERSITI SAINS ISLAM MALAYSIA, BANDAR BARU NILAI, NEGERI SEMBILAN
USIM/SH/K/B 2/2012 KERJA-KERJA PEMBAIKAN KEBOCORAN BUMBUNG DI BANGUNAN FAKULTI SYARIAH DAN UNDANG-UNDANG UNIVERSITI SAINS ISLAM MALAYSIA(USIM).
USIM/SH/K/B 19/2012 KERJA-KERJA MEMBINA DAN MENYIAPKAN BILLBOARD SERTA KERJA-KERJA YANG BERKAITAN DI UNIVERSITI SAINS ISLAM MALAYSIA, BANDAR BARU NILAI, NEGERI SEMBILAN.
USIM/SH/K/B 17/2012 KERJA-KERJA MENAIKTARAF INFRASTRUKTUR PINTU MASUK UTAMA, UNIVERSITI SAINS ISLAM MALAYSIA, BANDAR BARU NILAI, NEGERI SEMBILAN.
USIM/SH/K/B 14/2012 KERJA-KERJA SERVIS DAN PEMBAIKAN SISTEM PAM AIR UNTUK TANGKI SEDUTAN AIR UTAMA (ELEVATED WATER TANK), USIM.